Kolmentoista hengen ja sitä suurempien ryhmien ruokatilaukset Oklahomassa

Valitkaa alla olevista vaihtoehdoista pääruuat. Vaihtoehtoisesti voitte valita myös à la carte -listalta kolme mieluista pääruokaa, joista koko seurue valitsee.

Pyydämme toimittamaan ruokatilauksen kolmea päivää ennen varausta. Ilmoitattehan myös pihvien kypsyysasteet, jos näitä ei ole ilmoitettu, valmistetaan pihvit mediumina. Mahdolliset alkuruoat tulisi ilmoittaa myös ennakkoon, jälkiruoat voi valita halutessaan paikan päällä.

Kasvisruoat voi valita vapaasti à la carte -listaltamme, nämäkin ennakkoon ilmoitettuna. Mahdollisiin allergioihin ja erikoisruokavalioihin liittyvät asiat ratkaisemme tapauskohtaisesti.

Voitte toimittaa tilauksen sähköpostilla oklahoma@oklahoma.fi , puhelimitse 09 271 0112, tai suoraan ravintolaan.

Pääruuat ryhmille


NY Parm Chicken 26,-
Parmesaanilla gratinoitua broilerinrintaa, marinarakastiketta, Fior Di Latte -mozzarellaa, kauden kasviksia (G)

Flat Iron Salmon 32,-
Paistettua lohta, jokirapuja, Beurre Blanc -kastiketta, kukkakaalipyreetä, kauden kasviksia (L,G)

Bushwacker
Naudan ulkofileepihvi tai naudan entrécotepihvi, rodeovoita, coleslaw, koururanskalaiset (L,G)
Ulkofilee 34,- / Entrecote 32,-

Pepper Steak 40,-
Naudan sisäfileetä, pippurikastiketta, Gruyere duchesse -perunaa (G)

  

L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, G = Gluteeniton

Kaikki annokset saattavat sisältää pieniä määriä gluteenia sillä keittiössämme käsitellään gluteenipitoisia jauhoja.

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta (EU-asetus 1169/2011)